Utebanene åpnes 30 mars 2021

publisert: 29. mars 2021 | av: Juriks

Fra kommuneoverlegen og kommuneadvokaten i Drammen har vi fått en fortolkning av smittevernforskriftene.

Ut fra signaler fra disse har styret besluttet å åpne for egentrening/spill på utebanene også for voksne over 20 år, fra og med 30 mars 2021.

Betingelsene er at det ikke drives organisert aktivetet (som kurs og turneringer). Unntaket er barn og unge under 20 år, hvor det er gitt adgang til organisert aktivitet i små grupper. I tillegg skal man holde minimum 2 meters avstand, når man ikke er i aktivt spill/game.

Alle som ønsker å trene/spille MÅ booke bane på forhånd!! Det er ikke tillatt med drop-in! På denne måten vil vi ha oversikt over hvem som har vært på banene, noe vi er forpliktet til av smittevernhensyn.

NB! Drammen Tennisklubb ønsker selvfølgelig å være bidragstyter til å hindre smittespredning på tvers av kommuner. Siden det nå er veldig strenge restriksjoner i både Oslo og Viken, vil det være et krav om at ALLE spillere har bosted i Drammen kommune. Stikkprøver vil forekomme, og dersom vi oppdager brudd på bostedsregelen, vil banen bli stengt ned igjen.

Styret retter en STOR takk til Zlatko (og andre som har hjulpet til !) med å klargjøre banene for sesongen! På noen av banene er det fortsatt litt snø og vann – men dette håper vi tørker opp fort.

Her er noen smittevernregler som må følges også på utebanene:

  1. Bli hjemme hvis du ikke er frisk eller har luftveissymptomer
  2. Møt opp 5 minutter før timen starter – gå rett inn på banen
  3. Ha munnbind på frem til du skal starte, og husk å ta på munnbind igjen etter endt spill. Bruk gjerne antibac på hendene
  4. Hold god avstand – minst 2 meter ballen ikke er i aktivt spill.
  5. Færrest mulig berøringspunkter.
  6. Hallen og garderobene vil være stengt (men tilgang til toaletter).

Vi håper at en litt tidlig start på utesesongen kan være «et lite plaster på såret» i en krevende og vanskelig tid med mye stengt tennishall!

Ha en riktig God Tennispåske!

Vennlig hilsen Styret

Våre samarbeidspartnere

For bedrifter
Til toppen