Baneleie pr 1 januar 2023

Priser faste timer – pr. 1 januar 2023

Bestilling av faste timer skjer på e-post til Drammen Tennissklubb; post@dtk.no

Du kan booke baner kl. 07.00-22.00 hver dag. Innebaner lørdager til kl. 20.00.

Bane TennishallenMedlemIkke medlem
AlleFaste timer (kl 07.00-16.00)kr 3500,-kr 4500,-
AlleFaste timer (kl 16.00-23.00)kr 5800,-kr 7000,-
Faste timer i perioden 02. januar – 2 juni = 20 uker

Priser strøtimer

Bane TennishallenMedlemIkke medlem
AlleMandag – torsdag kl. 07.00–15.00 kr 175,-kr 330,-
AlleMandag – torsdag kl. 15.00–22.00kr 330,-kr 500,-
AlleFredag – søndag – uansett tidkr 200,-kr 300,-

Utebanene

Fra og med 1 mai og hele utesesongen er pris for booking av utebane gratis pr time for DTK medlemmer. For ikke-medlem er prisen kr 200,- pr time.

Familiekort

Familiekortet gjør at juniormedlemmer kan trene med hverandre eller en foreldre til lavere pris. Kortet er gyldig i 1 år fra kjøpsdatoen og koster kr 700,-. Kortet er ikke gyldig uten at juniormedlemmet spiller på banen. Booking av bane kan kun gjøres 2 timer i forveien. Misbuk av familiekortet vil føre til inndragelse.

Ballveggen i hallen

For å være helt sikker på å ha tilgang til Ballveggen (i hallen), anbefaler vi at du booker bane 3 via Banebookingsystemet.

Pay and Play – (For ikke-medlemmer)
• Du betaler i henhold til prisene i tabellen over for 1 times spill. Det kan kun bookes to sammenhengende timer.
• Registrer og betal via bookingsystemet – www.dtk.no
• Husk å bruk alltid tennissko.

Reglement for bruk av banene

1.     Vi forventer at alle utviser god oppførsel på klubbens område. Usportslig eller ufin opptreden kan føre til bortvisning. Alle som benytter anlegget, må ta vare på det og forlate det i den stand det var da de kom. Rydd opp etter deg, plukk opp søppel og forlat garderober og toaletter som du ønsker å finne dem.

2.     Kun styret og trenere/lagkapteiner godkjent av styret kan reservere inne- og utebaner til instruksjon, lagkamper, turneringer, trening av representasjonsspillere, arrangement og lignende formål.

3.     Alle baner skal bookes gjennom bookingsystemet vårt. Både medlemmer og ikke-medlemmer har mulighet til å opprette en bruker for å bestille baner. Link til Banebooking Banebestilling | Drammen Tennisklubb (dtk.no)

4.   Husk å velge “Baner (utendørs)” for å bestille på uteanlegget.

5.     Du kan bare bruke tennissko på banene (ikke fotball- eller joggesko). Ved bruk av sko eller annet utstyr som kan føre til skader på banene, kan du bli bedt om å forlate banene, og en eventuell erstatning for skader påført banen vil bli vurdert.

Bruk av utebanene

  1. I utesesongen kan medlemmene benytte utebanene gratis. Gjestespillere som er medlemmer i en annen tennisklubb som spiller med et medlem fra DTK, spiller gratis. Ved forespørsel må de kunne vise at de er betalende medlemmer i en annen klubb. Som medlem kan du invitere med deg samme gjest maks 2, 3 ganger gratis. Hvis medlemmer spiller med en som ikke er medlem av DTK eller en annen tennisklubb, skal gjestespiller betale 100,- per time (ved double 50,- pr gjestespiller) før timen til DTK, Vipps 81322.
  2. Alle som benytter utebanene, må booke time i bookingsystemet. Banebestilling | Drammen Tennisklubb (dtk.no) Betalende DTK-medlemmer kan benytte utebanene så ofte de vil hele sesongen, men du kan ikke booke mer enn to timer sammenhengende.
  • Alle kan booke alle banene når de er ledige, uansett alder og nivå. Tennisskolen spiller vanligvis på bane 5 og 6 kl. 15.00-20.00 i de ukene hvor det er skole. Sommerleir spilles fra kl. 9.00-15.00 første uken i sommerferien og den siste uken i sommerferien og bruker banene 5, 6, 7 og 8.
  • Ikke spill på våte baner!

10. Eksterne trenere

  • Det er tillatt for eksterne trenere å bruke hallen og utebanene til privatundervisning av maks 4 elever ved ledig kapasitet på banene. Trener må være fullt medlem i DTK (seniormedlemskap kr 2.000,-). Elevene må også være medlem i DTK, men får redusert medlemskontingent på kr 800,- dersom de er medlem i en annen tennisklubb.

·      Eksterne trenere som ønsker å benytte seg av vårt anlegg, må søke DTKs styre om godkjenning på forhånd. post@dtk.no

  • Eksterne trenere betaler vanlig strøtime-sats på kr 300,- per bane/time. Eksterne trenere med elever kan benytte bane 1 og 2 når de er ledige.  Bane 3 og 4 er forbeholdt DTKs medlemmer, Tennisskolen og DTKs trenere.
  • Eksterne trenere kan primært bruke anlegget på dagtid før kl. 15.00 (før primetime 15.00-23.00) og i helgene. Bruk av tennishallen for eksterne trenere vil avhenge av ledig kapasitet.

Styret i Drammen Tennisklubb

desember 2021Våre samarbeidspartnere

For bedrifter
Til toppen