Tennisskolen og trener-teamet fra 1.januar 2022

publisert: 19. november 2021 | av: Juriks

Som mange allerede er klar over forlater Daniel Tomter etter eget ønske trener-teamet vårt ved utgangen av desember. Daniel har fått tilbud om ny trener-jobb i Hønefoss TK og takket ja til denne. Vi i styret er selvsagt lei oss for å miste Daniel, som har vært en god trener og positiv bidragsyter i klubben vår. Det er mange som vil savne hans gode humør og positive energi, samtidig som vi ønsker Daniel lykke til i sin nye trener-jobb! Tusen takk til deg for vel utført jobb, Daniel!


Zlatko Dogaz fortsetter som trener i klubben, og får med seg Henrik Getz de Bethencourt, som mange kjenner som en habil tennisspiller fra noen år tilbake. Henrik har allerede hjulpet til ved flere anledninger på Tennisskolen, bl.a ved siste Høstkamp. Vi ønsker Henrik velkommen i trener-teamet vårt og håper han blir godt mottatt av alle dere medlemmene og vil trives i DTK!


Styret er svært glade for at vi har to trenere på plass fra 1 januar, slik at aktivitetstilbudet ved Tennisskolen kan opprettholdes.  Zlatko og Henrik jobber nå med planen for vårsesongen 2022, og nærmere informasjon om tilbud og kurs fremover vil snart bli annonsert. Samtidig håper styret at den positive trenden i klubben med høy aktivitet i hallen på kveldstid og god deltakelse på kurstilbudene, vil vedvare også i 2022!


Vennlig hilsen

Styret

Våre samarbeidspartnere

For bedrifter
Til toppen