Julehilsen fra styret

publisert: 17. desember 2020 | av: Juriks

Dette har vært et merkelig og ganske tøft år for mange av oss. Allikevel er det et par gode ting som har skjedd dette året.

Zlatko og Daniel har gjort en fantastisk jobb med Tennisskolen og det merkes på økt pågang og interesse!

Vi har også fått installert nye lys på bane 1 og 2 – takket være god støtte fra Lyche-fondet, Sparebankstiftelsen DNB, Einar Juels legat, Sparebank 1 BV og Sparebanken Øst.  Uten disse gode hjelperne hadde vi nok ikke klart å få dette til i år. Det er utrolig deilig å vite at lysforholdene i hallen nå er topp (siden vi jo fikk nye lys på bane 3 og 4  i 2019).

Nå gjelder det bare at smittetallene går ned, slik at vi alle igjen – ikke bare de yngste – kan få lov til å spille tennis igjen.  Det savner vi virkelig nå.

Ut fra de siste signalene fra kommunen ser det ut til at vi må smøre oss med tålmodighet litt til – iallefall til ut i januar.

Når det gjelder faste timer og kompensasjon, ønsker styret å tilby «erstatning» i form av at de som har gått glipp av sine faste timer i november-desember, kan booke (via Zlatko) inntil 6 timer gratis innen 31 august 2021. Dette håper vi vil være en akseptabel løsning for dere medlemmer.

Team ZD planlegger at noen timer skal være «gratis» når Tennisskolen starter opp igjen, slik at deltakerne får kompensert noen av de ukene de har gått glipp av trening. Mulig at de også kan klare å få til noen ekstra timer innimellom også.

Vi håper at 2021 blir bedre og lysere år på alle måter – og at vi kan hygge oss sammen igjen og spille masse, masse tennis!

Våre samarbeidspartnere

For bedrifter
Til toppen