Julehilsen fra Styret og trenerteamet

publisert: 16. desember 2021 | av: Juriks

Julehilsen fra Styret og trenerteamet

2021 har dessverre også vært et år preget av pandemien, men vi har heldigvis hatt en noenlunde normal høst, hvor det har vært flott å se så mange glade juniorer og seniorer med masse tennisglede i hallen.  Særlig sportsgleden og iveren blant juniorene gir oss håp om en lovende fremtid for DTK. Vi minner i den anledning om at vår kjære klubb fyller hele 120 år i 2022 – helt konkret 2. juni 2022.

Tennisskolen har sin siste dag 17. desember – og nå med nye nasjonale restriksjoner igjen passer det bra med juleferie på flere måter.

Selv med de nye restriksjonene kan vi ha hallen åpen, men organisert trening er kun tillatt for juniorer.  Vi voksne må utvise mer forsiktighet og passe på at vi kun er små grupper – det vil si at egentrening med single og doble spill er ok. 

Husk korona-vett reglene:

God håndhygiene, hold deg hjemme hvis du ikke er frisk – og husk minst 1 meter avstand!

Styret takker trener Daniel Tomter som slutter ved årsskiftet. Tusen takk for den flotte jobben du har gjort Daniel – og lykke til videre med ny trenerjobb.

Vi ønsker samtidig Henrik Getz de Bethencourt hjertelig velkommen som ny trener. Henrik og Zlatko vil drive Tennisskolen videre under navnet DTK Trener Team.

Zlatko og Henrik legger opp til et høyt aktivitetsnivå og flere nye kurstilbud, noe vi i styret er svært glade for. Følg med på hjemmesiden vår for å få med deg arrangementer og kurs i klubben – www.dtk.no

De høye strømprisene fører dessverre til økt pris på strøtimer og faste timer fra 1. januar.  Sjekk hjemmesiden for mer informasjon om de nye satsene.

120-årsjubileet vårt må selvsagt markeres gjennom hele neste år. DTK er en av landets eldste tennisklubber. Den første markeringen finner sted allerede 17.-20. februar 2022 med en Grand Prix-turnering vi har fått tildelt av Tennisforbundet. Her vil dere kunne møte de absolutt beste spillerne i hele Norge i hallen vår. Meld deg som frivillig, og hjelp oss med å gjennomføre en topp turnering.  I skrivende stund jobber styret med bla. å skaffe sponsorer, så meld gjerne fra om dere har noen gode sponsor-kandidater til denne turneringen.

Sist men ikke minst retter styret og trenerteamet en stor takk til alle dere som har støttet lojalt opp om klubben i et vanskelig år. Uten dere ville ikke dette gått så bra.

Med ønsker om en god og fredfull julehøytid for alle våre kjære medlemmer.

Håper vi sees på banen snart!

Varme hilsener fra

Styret og trenerteamet i DTK

Våre samarbeidspartnere

For bedrifter
Til toppen