Julehilsen fra styret og trenere

publisert: 20. desember 2023 | av: Juriks

Her kommer en liten oppsummering av tennis-året 2023 fra styret og trenerteamet i DTK.

Det har vært jevnt over god aktivitet i hallen og klubben.

På tampen av året lanserer vi «Vinter-tilbud» hvor baneleien er kr 100,- pr time frem til kl 1400 på hverdager og hele dagen fredag, lørdag og søndag. Nå er det ingen grunn til ikke å spille masse tennis til en rimelig penge i juleferien!

Klubben utvider også det sportslige tilbudet med 2 padel-baner. Det gjenstår en del praktisk rundt montering, men styret håper at de to banene skal kunne tas i bruk iløpet av vårparten.

I 2023 opprettet vi Solidaritetsfondet, slik at barn og unge ikke blir stående utenfor tennisaktiviteter og deltakelse på Tennisskolen uavhengig av økonomi.  På siste styremøte ble det besluttet at fondet dekker en Tennisskole-time + medlemskontingent til de som har søkt.  Minner samtidig om at det fortsatt er mulig å søke om støtte for 2024 fra Solidaritetsfondet.

Trenerteamet vårt – Henrik og Zlatko – melder om god oppslutning på Tennisskolen og det gleder oss!  Pr idag er det ca 149 deltakere, noe som er veldig bra.

Styret retter en takk til Henrik og Zlatko for god innsats gjennom året – og ser frem til neste år, hvor det allerede er planlagt U12 og U14 turneringer i februar og mars. Vi håper også at juniorer fra DTK vil delta på disse.

Vi ønsker generelt mer aktivitet i hallen på dagtid før kl 1400, og har vært i samtaler med Åssiden Idrettsforening om mulighet for samarbeid om forskjellige aktiviteter.  I første omgang håper vi å kunne starte opp «Senior-aktivitet» én gang i uken allerede i februar.

Hvis noen vet om en mulig instruktør – er det bare å ta kontakt med styreleder.

Medlemstallet i klubben er nå på 400-450, noe vi er fornøyde med, tiltross for nedgang i medlemsinntekter.

En riktig God Jul og alt godt for 2024 ønskes dere alle

Fra DTK styret og Trenerteamet,

Frode, Lillann, Tor, Christian, Mirza, Bjørg, Zlatko og Henrik

Våre samarbeidspartnere

For bedrifter
Til toppen