Hva skjer høsten 2021?

publisert: 25. august 2021 | av: Juriks

Håper alle har hatt en strålende tennis-sommer!

Styret har hatt sitt første styremøte denne uken, blant annet for å legge litt planer for høst-sesongen.

Tennisskolen har startet opp igjen, og 3-5 september arrangerer vi klubbmesterskapet utendørs. Videre legges det opp til sosial Double turnering lørdag 16 oktober.

For juniorene legges det også opp til minst en turnering før jul. Trenerne våre jobber med å få plass datoer og sender ut mer informasjon så snart dette er på plass.

Det er også mulig å melde seg på til faste timer 2021-22. Det vil være mulig å binde seg kun frem til jul – eller også for hele innendørssesongen. Mer informasjon vil gå snart.

Trenerteamet vårt planlegger også en del voksen-kurs utover, da årets første senior tenniscamp ble svært godt mottatt og kjempepopulært tilbud!

Så langt har 2021 vært et merkelig år – men vi tror og håper at alle gleder seg til å komme igang med tennis-aktiviteter igjen. Styret vil også rette en stor takk til dere medlemmene for tålmodighet og masse støtte i en vanskelig tid for alle. Nå krysser vi fingre for at vi er ferdige med nedstenginger.

Vi gleder oss til en fin høst, med mange gode aktivitetstilbud til små og store medlemmer. Sees på banen eller i hallen!

Med vennlig hilsen Styret

Våre samarbeidspartnere

For bedrifter
Til toppen