Drammen Tennisklubb Grand Prix turnering 17 – 20 februar 2022

publisert: 11. januar 2022 | av: Juriks

I år fyller klubben 120 år, og vi planlegger en del aktiviteter utover året. Det første som skjer, er at DTK har fått tildelt en GP-turnering fra Tennisforbundet 17.-20. februar. Denne turneringen inngår i «Winter Tour, 2021-22″ og mange av landets beste spillere vil komme til Drammen denne helgen.

I den forbindelse trenger vi dugnadshjelp av medlemmene. DTK drives av og for medlemmene. Vi har en lav kontingent, og forventer at medlemmene trår til når det er behov for det. Nå trenger vi en stor dugnadsgjeng til å hjelpe til å gjennomføre turneringen.

Blant oppgavene vi trenger folk til:

  • Drift av kafé torsdag-søndag
  • Opprigging og nedrigging onsdag/torsdag og søndag
  • Vasking og rydding alle dager
  • Betjening av VIP-lounge for spillere og sponsorer alle dager
  • Transport (sjåfører) til å frakte spillerne til/fra hotell og hallen
  • Ivaretakelse av smittevernstiltak
  • Markedsføring/PR/Presse

I tillegg til å bidra til klubben din, møter du andre tennisinteresserte og kan få med deg flere av kampene. Vi vil gjerne fortsette å arrangere GP-turneringer i klubben, og da er vi avhengige av å vise NTF at vi er i stand til å gjennomføre et sånt arrangement. Du kan melde deg til noen timer, hele dager eller hele turneringen. Alle monner drar. Du kan også melde deg på i arrangementskomiteen om du har lyst.

Styret jobber med å skaffe sponsorer til turneringen. Det er en premiepott på 60.000. Ønsker din bedrift å stille som sponsor, ta kontakt med en av oss for mer informasjon. Vi har sponsorpakker på 5.000, 15.000, 20.000 og 30.000.

Vi gleder oss til turneringen og til å jobbe sammen med dere for å gjennomføre Drammen tennisklubbs første GP-turnering.

Svar på denne e-posten, eller ta kontakt med Bjørg (styreleder) 484 00 546 eller Lillann (styremedlem) 480 48 781. Vi gleder oss til å høre fra deg. Kontaktinformasjon til alle i styret finner du her: https://dtk.no/klubben/styret/

Mer bakgrunnsinfo om Winter Tour kan du lese her: https://www.tennis.no/spiller/turneringer/ntf-winter-tour-2021-2022

Hilsen styret i DTK

Bjørg, Frode, Lillann, Christian, Tor, Erling og Roger

Våre samarbeidspartnere

For bedrifter
Til toppen