Bruk av utebanene – nytt reglement

publisert: 11. juni 2021 | av: Juriks

Styret har vedtatt nytt reglement for bruk av utebanene. Dette for at alle vår medlemmer skal ha en god opplevelse når man er på banene.

Banereglement – Utebanene

  1. Tilgang
    Medlemmer med betalt aktivt medlemskap har adgang til å benytte utebanene vederlagsfritt iht. bestemmelser i dette reglementet.

Gjestespillere som er medlemmer i annen tennisklubb, og som spiller med et medlem fra DTK, spiller vederlagsfritt. Ved forespørsel må de kunne vise at de er betalende medlem i en annen klubb.

  • Strøtime
    Hvis medlemmer spiller med en som ikke er medlem av Drammen TK eller annen klubb, skal gjestespiller betale 100,- pr time (ved double 50,- pr gjestespiller) før timen til Drammen Tennisklubb.

Alle som benytter utebanene må booke time i Hano bookingsystem. Betalende DTK-medlemmer kan benytte utebanene så ofte de vil hele sesongen, men du kan ikke booke mer enn to timer sammenhengende. Du har lov å ta med gjest(er), men samme person(er) kan ikke være gjestespiller mer enn 4 timer uten å bli DTK-medlem.

3. Arrangement og reservering av baner
Kun styret og trenere/lagkapteiner kan reservere baner til instruksjon, lagkamper, turneringer, trening av representasjonsspillere eller til andre formål.
Førsterett finnes ikke. Alle kan altså bruke alle banene, uansett alder og nivå. Tennisskolen spiller vanligvis på bane 5 og mellom kl 14-20 i de ukene hvor det er skole. Sommerleir spilles fra kl 9-15 første uken i sommerferien og den siste uken i sommerferien og bruker bane 5, 6, 7 og 8 under de 2 ukene og de tidspunktene.

4. Spilletid og ledige baner
Normal spilletid er 1 time, og du kan bestille maks 2 timer sammenhengende.

Alle baner skal bookes gjennom bookingsystemet vårt (Hano). Både medlemmer og ikke-medlemmer har mulighet til å opprette en Bruker for å bestille baner. Link til Banebooking er www.dtk.no – Banebooking.

 Husk å velge “Baner (utendørs)” for å bestille på uteanlegget.

5. Banekvaliteten
Ikke spill på våte baner!

6. Utstyr
Det er kun anledning til å bruke tennissko på banene (ikke fotball- eller joggesko). Ved bruk av sko eller annet utstyr som kan føre til skader på banene, kan spillere bli bedt om å forlate banene, og eventuell erstatning for skader påført banen vurderes.

7. God oppførsel
Alle forventes å vise god oppførsel på klubbens område. Usportslig opptreden kan føre til bortvisning. Medlemmer må hjelpe til med å verne anlegget og holde det i god stand.

Hilsen Styret i Drammen TK
6 juni 2021

Pay and Play (for ikke-medlemmer)


• Betal kr 200,- per bane og spill i 1 time (maks 2 timer)
• Registrer og betal på via Banebooking – www.dtk.no
• Husk tennissko!

Våre samarbeidspartnere

For bedrifter
Til toppen