Støtt DTK med GrasrotandelenKnytter du din Grasrotandel til DTK, så får klubben 5% av det du bruker på spill hos Norsk Tipping. Det koster deg ingenting, og det er veldig enkelt.
Bare ta opp mobilen og send en SMS hvor du skriver GRASROTANDELEN 992694920 og sender den til 2020 - så er det gjort. SMSen er til og med gratis.

Kontakt oss


Vis større kart
 


Drammen Tennisklubb 
Adresse: Ing. Rybergsgate 113, 3027 Drammen
Telefon: (+47) 91189566
E-post: post@dtk.no 
Forside

Julehilsen fra Styret og Tennisskolen

Tennisåret 2019 har vært et godt år for DTK. Men nå ved utgangen av året, står vi foran en endring i driften av Tennisskolen.

Torsdag 19. desember 2019
 

Etter eget ønsker, forlater hovedtrener og daglig leder Håkan Johansson, Drammen Tennisklubb ved utgangen av desember i år.  Håkan vil følge opp nye, spennende prosjekter i Sverige – og fra oss i klubben ønsker vi Håkan lykke til videre!  Tusen takk for alt du har bidratt med i den tiden du har arbeidet i DTK! En ting er sikkert - du vil bli savnet her i Drammen!! Håper du vil stikke innom på besøk av og til!

Fra 1 januar 2020 vil Tennisskolen drives av Team ZD – Zlatko Dogaz og Daniel Tomter. Zlatko og Daniel vil jobbe sammen som team – og begge to er godt kjent for de aller flest i klubben! Styret er veldig glad for at disse to vil fortsette driften av Tennisskolen og jobbe aktivt for klubben fremover.

Tennisskolen hadde flott juleavslutning i dag med pølser og vafler – noe som var svært populært.

Mandag 6 januar 2020 starter Tennisskolen opp igjen - grupper, dager og tider blir de samme.  Mer informasjon om dette, samt priser legges ut på nettsiden vår snart.

Nye aktiviteter i klubben

Styret minner også om herrenes uformelle søndagssamlinger kl 15-1700, hvor både eksisterende og nye medlemmer i forskjellige aldersgrupper kan møtes for å spille tennis. 

I tillegg samles også damene for uformelt spill fra kl 13-1500 – rett før guttas samling – med oppstart rett over nyttår.

Dette er en super anledning til å spille med nye folk, samt bli bedre kjent med klubben og de forskjellige medlemmene.

For mer informasjon – sjekk vår nettside www.dtk.no.

 

Styret ønsker dere alle en varm og fredfull julehøytid - og ha et fantastisk godt nytt tennisår i 2020!

 God Jul til dere alle,

 

Fra oss i styret

   Trond, Frode, Christian, Fred, Andrea, Robert, Roger og Bjørg

Håkan, Zlatko og Daniel
 
 
Del på Facebook
Skriv ut


Webdesign og webteknikk av Beatlock