Støtt DTK med GrasrotandelenKnytter du din Grasrotandel til DTK, så får klubben 5% av det du bruker på spill hos Norsk Tipping. Det koster deg ingenting, og det er veldig enkelt.
Bare ta opp mobilen og send en SMS hvor du skriver GRASROTANDELEN 992694920 og sender den til 2020 - så er det gjort. SMSen er til og med gratis.

Kontakt oss


Vis større kart
 


Drammen Tennisklubb 
Adresse: Ing. Rybergsgate 113, 3027 Drammen
Telefon: (+47) 91189566
E-post: post@dtk.no 
Forside

Nytt lysanlegg er montert på bane 3 og 4

Torsdag møttes en ivrig dugnadsgjeng og demonterte de gamle lysene på bane 3 og 4. 

Søndag 11. august 2019
 

Det har vært en super dugnadsgjeng i sving fra torsdag til søndag oppe i hallen vår!

Torsdag ble alle de gamle lysene tatt ned, og på lørdag morgen møttes dugnadsgjengen igjen og startet med monteringen av de nye lysene på bane 3 og 4.  Monteringen ble avsluttet nå søndag ettermiddag - så nå er hallen klar til å ta imot glade barn og unge på Sommercampen i morgen.

Styret retter en stor takk til den supre gjengen som har vært i aksjon - dere er bare helt råe! Stor takk til Frode Auvi-Lyngar som var prosjektleder og ansvarlig for gjennomføringen av demontering og montering av nytt lysanlegg!

Iløpet av våren/sommeren har vi dessuten oppgradert belysningen i resepsjonsområdet og korridorene.  

Tennisvenner i alle aldre - dere kan virkelig glede dere til å spille på banene med de nye lysene!!  Det blir en offisielt "innvielse" av lysanlegget senere i høst, for å takke bidragsyterne (Sparebankstiftelsen DNB, Lyche-fondet og Einar Juels Legat) som gjorde det mulig å gjennomføre prosjektet!!  Mer info om dette kommer senere, så følg med på nettsidene og på Facebook.

Vi ønsker dere alle velkommen til flott, ny høst-sesong i DTK!!
 
 
Del på Facebook
Skriv ut


Webdesign og webteknikk av Beatlock