Støtt DTK med GrasrotandelenKnytter du din Grasrotandel til DTK, så får klubben 5% av det du bruker på spill hos Norsk Tipping. Det koster deg ingenting, og det er veldig enkelt.
Bare ta opp mobilen og send en SMS hvor du skriver GRASROTANDELEN 992694920 og sender den til 2020 - så er det gjort. SMSen er til og med gratis.

Kontakt oss


Vis større kart
 


Drammen Tennisklubb 
Adresse: Ing. Rybergsgate 113, 3027 Drammen
Telefon: (+47) 91189566
E-post: post@dtk.no 
Forside

Medlemskontingent 2019

Godt nytt tennisår til dere alle! De fleste av dere har nå mottatt krav om medlemskontingent for 2019.  I den anledning ønsker vi å gi dere litt informasjon, da vi regner med at det denne gang kan være noen spørsmål fra medlemmene.

Tirsdag 15. januar 2019
 

Medlemskontingenten er en av de viktigste inntektskildene klubben vår har.  Vi håper derfor at dere vil betale denne innenfor betalingsfristen.  Vil du støtte opp om klubben vår, så er dette den beste måten du kan vise din støtte på!

Som medlem får du følgende fordeler:

  • Medlemskapet gir fri tilgang til vårt styrketreningsrom (de under 16 må være i følge med en voksen person), 
  • fri bruk av utebanene 
  • rimeligere leie av innebaner.

Ifjor tapte klubben dessverre en god del penger på kontingenter som ikke ble betalt. Derfor ser vi oss dessverre nødt til å være "strengere" med å få inn kontingentene innen fristen og etter purring. Det vil si at dersom du ikke har betalt kontingenten for 2019, vil du ikke istedet for medlemspris på booking av bane, for eksempel måtte  betale som ikke-medlem. Itillegg kan det være aktuelt å sperre adgangsbrikke.

Den siste tiden har vi også gått over medlemsoversikten vår - og medlemmer med bostedsadresse i Drammen har fått tilsendt kontingentkrav for fullt medlemskap i DTK.  Ønsker dere å være medlem i samarbeidende naboklubber (Mjøndalen, Lier og Røyken), må dere betale den "reduserte"/rabatterte medlemskontingenten til de, i tillegg til kontingenten til DTK. Dette er i tråd med Idrettsforbundets regler og retningslinjer for medlemskontingent. 

Gjeldende priser på medlemskap er (uendret de siste 3 årene):

  • Senior kr 2.000,-
  • Studenter m/studiekort kr 1.000,-
  • Pensjonister (fra det året du fyller 67 år) kr 1.000,-
  • Junior til og med 18 år kr 500,-
  • Familie (ektefeller/samboere og barn tom 18 år) kr 3.000,-
  • Støtte (gir ikke spillerett, men møterett på årsmøtet) kr 1.000,-

Styret og daglig leder håper derfor på forståelse fra medlemmenes side, på hvorfor vi gjennomfører disse endringene.

Vi ønsker å utvikle klubben vår og skape ennå gode tilbud og  medlemsaktiviteter - og bygge et miljø hvor det er godt å være for alle!

Derfor trenger vi hver enkelts støtte i form av betalt medlemskontingent!  

Ønsker du mer informasjon eller har flere spørsmål, vennligst ta kontakt med daglig leder Håkan Johansson eller styreleder Bjørg Juriks
 
 
Del på Facebook
Skriv ut


Webdesign og webteknikk av Beatlock