Støtt DTK med GrasrotandelenKnytter du din Grasrotandel til DTK, så får klubben 5% av det du bruker på spill hos Norsk Tipping. Det koster deg ingenting, og det er veldig enkelt.
Bare ta opp mobilen og send en SMS hvor du skriver GRASROTANDELEN 992694920 og sender den til 2020 - så er det gjort. SMSen er til og med gratis.

Kontakt oss


Vis større kart
 


Drammen Tennisklubb 
Adresse: Ing. Rybergsgate 113, 3027 Drammen
Telefon: (+47) 91189566
E-post: post@dtk.no 
Forside

Ny hovedtrener og daglig leder

Styret i DTK har nå i begynnelsen av juni 2018 inngått avtale med Håkan Johansson som ny hovedtrener og daglig leder i klubben vår.

Mandag 11. juni 2018
 

Håkan driver i dag familieselskapet Golden Wellness AB, samt Swedish tenniscamp. I perioden 2004 – 20014 arbeidet han som chefstrener i Varberg Tennisklubb, Sverige.

Av utdanningsbakgrunn nevner vi Lederskap ved Stockholm Idrotts Høgskola, RPT trenerutdanning (europeisk og internasjonal), USPTA utdanning, Lederskap og coaching fra Göteborg Universitet og Personlig coach utdanning fra USA (og andre steder).

Håkan har også tidligere arbeidet som trener i Norge, bla ved Sola Racket Senter, Stavanger, samt i Sandefjord Tennisklubb, hvor han har svært gode resultater å vise til. Han har også vært trener for vår egen Amy Jönsson Raaholt, sammen med Amy´s far Billy. Videre har han vært aldersansvarlig for Jenter 14 år i regi av Norges Tennisforbund.

Vi er utrolig glade for at Håkan har lyst til å komme til Drammen og klubben vår og vil i første omgang være i Drammen 3-4 dager pr uke, og selvsagt være her i helger hvor det er turneringer.

Håkans primære oppgave -  foruten rollen som Daglig leder -  er å videreutvikle gode konsepter for Tennisskolen og Konkurransegruppen (Junior og Senior), samt diverse andre aktiviteter og kurs for alle klubbens medlemmer.

Både Håkan og styrets fokus de nærmeste årene vil være å få opp aktivitetsnivået i klubben (deriblant arrangere flere turneringe) og skape et trygt og godt miljø i vår kjære klubb. Derfor vil det nå i nær fremtid utarbeides en plan og struktur for bla. Tennisskolen, hvor dagens trener Zlatko Dogaz trolig fortsatt vil være del av Håkans trenerteamet.

 DTK har også vært så heldige å få tildelt midler fra Sparebankstiftelsen DNB, som er øremerket barn og unge i klubben – og dette vil komme godt med nå, når vi skal satse for fullt.

Vi ser frem til samarbeidet med Håkan, som vil starte sin gjerning medio august – og ønsker ham hjertelig velkommen til DTK! Vi er utrolig glade for at du vil jobbe sammen med oss i DTK og tror på et langvarig og godt samarbeide!

 PS.  Vi satser på et ”Velkommen til oss” arrangement i august/september måneder, slik at alle kan få anledning til å møte Håkan.
 
 
Del på Facebook
Skriv ut


Webdesign og webteknikk av Beatlock