Støtt DTK med GrasrotandelenKnytter du din Grasrotandel til DTK, så får klubben 5% av det du bruker på spill hos Norsk Tipping. Det koster deg ingenting, og det er veldig enkelt.
Bare ta opp mobilen og send en SMS hvor du skriver GRASROTANDELEN 992694920 og sender den til 2020 - så er det gjort. SMSen er til og med gratis.

Kontakt oss


Vis større kart
 


Drammen Tennisklubb 
Adresse: Ing. Rybergsgate 113, 3027 Drammen
Telefon: (+47) 91189566
E-post: post@dtk.no 
Forside

Endelig er hallen kommet hjem igjen!

Her er gladnyheten vi alle har ventet på siden før jul!  Endelig kan vi meddele at Tennishallen igjen er på våre hender og at DTK er formell eier.

Onsdag 31. januar 2018
 

Kjære alle medlemmer,

Etter det ekstraordinære årsmøtet tidlig i november har ting gått i høyt tempo.

Forhandlinger og samarbeidet med Drammen kommune, Ferncliff og oss har fungert veldig bra!

Takket være den kommunale selvskyldnergarantien vi fikk innvilget før jul, kunne vi søke lånefinansiering til kjøpet av hallen til gunstige betingelser.
Det er mange som fortjener stor takk fra vår side, som kommunaldirektør Sten Petter Aaamodt, kommuneadvokat Kari-Anne Bjor- Røneid, Vegard Aakre og Roar Paulsen i Drammen kommune, samt Magnus Meiningset-Haug hos advokatfirmaet Haavind og sist men ikke minst Espen Lundaas med flere  i Ferncliff/Ferenewable!

Selvsagt trekker vi frem Joachim (Hansen) frem (vår styreleder som dessverre fremdeles er sykemeldt) som først ”tente” på ideen om å forhandle om mulig kjøp av Tennishallen!

Den som fortjener alle størst takk er Jørgen Grønneberg, som var den som dro i gang hele prosessen med alle partene!!

Jørgen arbeider nå sammen med styret og andre i klubben med å utarbeide en strategiplan ”Drammen Tennisklubb mot 2025”.  Dette krevende og spennende arbeidet er godt i gang – og  helt nødvendig for at DTK skal kunne bli en klubb hvor det er godt å være både på og utenfor banene.

Jeff Bruusgaard fortjener også stor takk, for hans store engasjement!  Jeff leder nå arbeidet med å få et bufferfond på plass, slik at klubben vil være best mulig i stand til å nedbetale gjelden sin når vi starter på den biten (om 5 år).

Uten solid drahjelp og støtte fra alle disse gode menneskene hadde vi ikke kunne gjennomføre kjøpsprosessen! Stor takk til dere alle!

 På klubbens årsmøte 22 mars vil dere få høre mer om strategiplanen og arbeidet fremover med å reise klubben.

 Når strategiplanen skal gjennomføres, trenger vi all drahjelp og støtte fra alle utøverne i klubben!  Noen stikkord i denne sammenhengen er

-       gode aktivitetstilbud til medlemmene/utøverne våre

-       et godt og trygt miljø som gjør at både store og små trives og vokser som spillere og mennesker.

 Vi ønsker også flere medlemmer velkommen – så her henstiller vi til dere alle om å forsøke å få med flere i klubben!  Tiden er kanskje inne for å tørke støv av mottoet ”Tennis er for alle” ?!  Tennis er jo super-gøy !!

Styret og prosjektgruppen ser på hvordan arbeidet fremover skal organiseres – og i denne sammenhengen oppfordrer vi alle som har lyst til å gjøre noe for klubben i sitt hjerte om å melde seg til innsats snarest!  Hvis mange bidrar litt – så blir alt mye lettere og mye morsommere!  

Vi trenger flere folk som er villige til å delta aktivt i forskjellige komiteer og i styret, slik at klubben igjen blir et godt sted å være for alle – og at DTK får et godt rykte både på og utenfor banen!

 Kort sagt -  klubben trenger DEG - Meld deg i dag!

 

Med vennlig hilsen  Alle oss i Styret

v/ Bjørg Juriks,  Frode Auvi-Lyngar, Håkon Duesund, Christian Getz og Jelena Vukov
 
 
Del på Facebook
Skriv ut


Webdesign og webteknikk av Beatlock