Støtt DTK med GrasrotandelenKnytter du din Grasrotandel til DTK, så får klubben 5% av det du bruker på spill hos Norsk Tipping. Det koster deg ingenting, og det er veldig enkelt.
Bare ta opp mobilen og send en SMS hvor du skriver GRASROTANDELEN 992694920 og sender den til 2020 - så er det gjort. SMSen er til og med gratis.

Kontakt oss


Vis større kart
 


Drammen Tennisklubb 
Adresse: Ing. Rybergsgate 113, 3027 Drammen
Telefon: (+47) 91189566
E-post: post@dtk.no 
Forside

Advent-Mixed Veteran-turneringen 9 desember 2017
Mandag 11. desember 2017
       


Lørdag 9 desember kl 1000 ønsket Drammen Tennisklubb velkommen ti årets adventsbegivenhet i Tennishallen på Berskaug.

Vedlegg:
.xls-fil   Resultatliste_17_12112017852331.xls   (10 Kb)

Det ble spillt 22 mixed-kamper på de 4 flotte banene fram til kl. 1700. Det var inndelt i 2 grupper, lilla og blå, hovedsaklig etter årsklassene på dame og mann i hvert par, sett under ett. Det ble kåret gruppevinnere, som igjen spillte en Grand finale til slutt.

 DTK fikk besøk av hardtslående tennisveteraner fra hele 15 tennisklubber fra østlandet. Dette er ny rekord. Tennishallen framsto fra sin beste side, ren og nypyntet for årstiden. Dette ble også bemerket av de fleste gjestende spillere.

 Det var også hyggelig at vi hadde litt publikum i tillegg. Disse deltok også villig i alle oppgavene som måtte løses. Det var lagt opp til matservering mellom øktene på banen: av bl. a kaffe, vafler, pølser og brødmat.

Vi hadde stand med Racket1, som i tillegg til å bidra med fantastiske første-premier, 2 Donnay racketer også holdt salg av tennisartikler med opp til 50 prosent! DTK takker for dette!

Saturn trykkeri i Drammen bidro også med 4 flotte bokpremier til sterkt nedsatt pris, nemlig «Harde slag», norsk tennishistorie fra 1872. Verdt å lese.

 De fleste påsto de hadde hatt en fin sportsdag, selv om de ikke vant.

 Det ble seier til følgende:

 Vinner gruppe blå ble Turid Windingstad/Karl Willie Hoel fra Ullern TK, som i Grand (A-) finale møtte vinner av gruppe lilla (yngste klasse),

Emmy C. Knudtzon/Petter Oppegaard fra Snarøya TK. De sistnevnte stakk av med 1. plass og Donnay racketene. Gratulerer med meget godt spill!

I B-finale, fra blå gruppe spillte Sylvi Lian/Robert Lian fra DTK og ROS Tennis mot Birgitte C. Huitfeldt, Njård TK og Thomas Solberg, Nittedal TK fra lilla gruppe. De sistnevnte fikk bokpremien. Gratulerer også her! 

Dette var fin førjulstrim i Tennishallen!  Ha en fortsatt fin tennis-førjulstid alle sammen!
 
 
Del på Facebook
Skriv ut


Webdesign og webteknikk av Beatlock