Støtt DTK med GrasrotandelenKnytter du din Grasrotandel til DTK, så får klubben 5% av det du bruker på spill hos Norsk Tipping. Det koster deg ingenting, og det er veldig enkelt.
Bare ta opp mobilen og send en SMS hvor du skriver GRASROTANDELEN 992694920 og sender den til 2020 - så er det gjort. SMSen er til og med gratis.

Kontakt oss


Vis større kart
 


Drammen Tennisklubb 
Adresse: Ing. Rybergsgate 113, 3027 Drammen
Telefon: (+47) 91189566
E-post: post@dtk.no 
Forside

En virkelig smashing aften!

Drammen Tennisklubb inviterte til grill og tennis. Godt oppmøte og god stemning vitner om en aktiv klubb med en lovende sesong foran seg.

Fredag 05. september 2014
 

Torsdag 4. september var det kick-off for sesongen 2014/2015. Flere av lagene til Drammen Tennisklubb markerer seg nå i toppskiktet.

- Det er veldig bra jobba! Målet fremover er å få opp gode enkeltspillere, samtidig som vi fortsatt satser på bredden, sa klubbformann Joachim Hansen til de fremmøtte.

Det smakte godt med grillmat og kake, og det ble også tid til noen games på banen. Dessuten var det flere som hadde benyttet tilbudet om å kjøpe tuja på Hageland. Nå er halve siden mot fotballbanene beplantet etter en imponerende kjøpe- og gravedugnad!


En smashing aften med grill, graving og games. (Klikk på et bilde for en større versjon)
 
 
Del på Facebook
Skriv ut


Webdesign og webteknikk av Beatlock