Støtt DTK med GrasrotandelenKnytter du din Grasrotandel til DTK, så får klubben 5% av det du bruker på spill hos Norsk Tipping. Det koster deg ingenting, og det er veldig enkelt.
Bare ta opp mobilen og send en SMS hvor du skriver GRASROTANDELEN 992694920 og sender den til 2020 - så er det gjort. SMSen er til og med gratis.

Kontakt oss


Vis større kart
 


Drammen Tennisklubb 
Adresse: Ing. Rybergsgate 113, 3027 Drammen
Telefon: (+47) 91189566
E-post: post@dtk.no 
Forside

DTK-spillere på mange baner

Flere DTK-spillere var i aksjon under NM i uken som var. Det var flott innsats og mange spennende kamper.

Torsdag 21. august 2014
 

Bjørnar Skjeie kvalifiserte seg til hovedtablået for herrer senior, men i neste kamp ble 5. Seedede Fedor Baev for sterk. I u18-klassen vant Bjørnar første runde, men tapte i 2. runde mot Sebastian Hawken.

Carl-Henrik Vedeld Plesner fikk bye i første runde i u18 og vant 2. runde med 6-1, 6-1, før han måtte gi tapt i 8-delsfinalen.

Vilma Oscarsson og Emma Dogaz gjorde en fin innsats med jevne kamper i andre runde i singel i sine klasser, u14 og u16.

Det var også landsturnering for u10 og u12 i uken som var. Ella, Benjamin og Vilde fikk mye god kamperfaring. Vilde gjorde det riktig bra i sin klasse, med fem av seks mulige seire i singelklassen.

Og til slutt: En stor gratulasjonshilsen til Andrea Raaholt! Andrea, som meldte overgang til Stabekk TK tidligere i år, spilte seg til semifinale i dameklassen. Der tapte hun for Emma Flood, som ble norgesmester to dager senere.

Flere NM-resultater finner du her
 
 
Del på Facebook
Skriv ut


Webdesign og webteknikk av Beatlock