Støtt DTK med GrasrotandelenKnytter du din Grasrotandel til DTK, så får klubben 5% av det du bruker på spill hos Norsk Tipping. Det koster deg ingenting, og det er veldig enkelt.
Bare ta opp mobilen og send en SMS hvor du skriver GRASROTANDELEN 992694920 og sender den til 2020 - så er det gjort. SMSen er til og med gratis.

Kontakt oss


Vis større kart
 


Drammen Tennisklubb 
Adresse: Ing. Rybergsgate 113, 3027 Drammen
Telefon: (+47) 91189566
E-post: post@dtk.no 
Forside

Bestilling av faste timer

I august starter Drammen tennisklubb fordelingen av faste timer. De som vil fornye sin faste time, har førsteretten til sin time frem til 15. august.

Fredag 11. juli 2014
 

De som har hatt faste timer i 2013/2014-sesongen blir kontaktet i begynnelsen av august. Da har innehavere av faste timer muligheten til å fornye sine timer for 2014/2015-sesongen. Du kan gjerne opplyse nå om du ønsker å fornye. Ta kontakt med styreleder Joachim Hansen på jh@jh-r.no (fint om det opplyses hvilke time(r) det gjelder).

Når faste timer fra siste sesong er fordelt, åpnes det for andre. Du har allerede nå muligheten til å sikre deg ditt favoritt-tidspunkt (dersom det er ledig). Forespørsel om nye timer sendes Joachim Hansen på jh@jh-r.no

Prisene for inneværende sesong vil være de samme som for fjorårets sesong. Se her for mer informasjon
 
 
Del på Facebook
Skriv ut


Webdesign og webteknikk av Beatlock