Støtt DTK med GrasrotandelenKnytter du din Grasrotandel til DTK, så får klubben 5% av det du bruker på spill hos Norsk Tipping. Det koster deg ingenting, og det er veldig enkelt.
Bare ta opp mobilen og send en SMS hvor du skriver GRASROTANDELEN 992694920 og sender den til 2020 - så er det gjort. SMSen er til og med gratis.

Kontakt oss


Vis større kart
 


Drammen Tennisklubb 
Adresse: Ing. Rybergsgate 113, 3027 Drammen
Telefon: (+47) 91189566
E-post: post@dtk.no 
Forside

Rapport fra NM

Nå er tennissesongen i gang for fullt, og NM er inne i sin andre uke. DTK har hatt flere spillere i aksjon. Høydepunktet for vår del var i år at Bjørnar Skjeie kvalifiserte seg for hovedtablået i senior-NM.

Torsdag 15. august 2013
 

Bjørnar tapte for Stian Boretti, som er Davis Cup-spiller og har vært rangert rundt 450. plass på ATP-listen. En artig opplevelse for Bjørnar, selv om han tapte. Han fikk med seg to games og en fin erfaring. Når det gjelder junior-NM, tapte Bjørnar andre singlekamp i u16 og kom til semien i double i samme aldersklasse.  

Flere av juniorene på jentesiden har også vært i aksjon. Emma Dogaz måtte gi tapt i åttendedelsfinalen i single u14 og røk ut i semifinalen i double. Richard Rogstad kom seg til kvartfinalen i klasse u18 år før han tapte, og til seminfinalen i double. 

Vilma Oscarsson og Amanda Knudsen tapte begge fine første single- og doublekamper i klasse u14. 

Vi takker alle juniorene for god innsats, og gleder oss til resten av sesongen. 

For øvrig er det veteran-NM på Blommenholm denne uken.

På anlegget på Åssiden har Pierre & co hånd om morgendagens talenter på TennisCamp. Når det ikke regner, er det ypperlige forhold for tennisspill kveldstid. Husk å benytte utebanene før høsten jager oss inn!
 
 
Del på Facebook
Skriv ut


Webdesign og webteknikk av Beatlock