Støtt DTK med GrasrotandelenKnytter du din Grasrotandel til DTK, så får klubben 5% av det du bruker på spill hos Norsk Tipping. Det koster deg ingenting, og det er veldig enkelt.
Bare ta opp mobilen og send en SMS hvor du skriver GRASROTANDELEN 992694920 og sender den til 2020 - så er det gjort. SMSen er til og med gratis.

Kontakt oss


Vis større kart
 


Drammen Tennisklubb 
Adresse: Ing. Rybergsgate 113, 3027 Drammen
Telefon: (+47) 91189566
E-post: post@dtk.no 
Forside

Monsterturnering i Drammen

Til helgen arrangerer vi monster-turnering med tilsammen 113 deltager i årsklassene U14 og U16. Dette er det største antallet vi noengang har prøvd oss på i løpet av en helg. Muligens er det også en liten rekord - 47 jenter i U14 i en vanlig åpen turnering - det tror jeg ingen andre kan skryte av.

Fredag 04. november 2011 | Publisert av: Asbjørn Dalsbø
 

Turneringen starter kl 15 på fredag og varer hele helgen gjennom. For øvrig var det en stor overraskelse siden vi måtte avlyse den første turnering i høst pga dårlig deltagelse, samtidig som turneringen for snart 14 dager siden ble for en liten hyggeturnering å regne.

Vi synes jo det er er utrolig hyggelig at så mange vil komme å spille vi vår flotte hall, men en turnering av en slik størrelse vil alltid by på utfordringer - men de tar vi sikte på å løse underveis. Heldigvis stiller mange opp både til hjelp i forbindelse med sekve arrangementet og tar sin tørn i kiosken, men vi håper mange flere, spesielt av våre nye medlemmer stiller opp i fremtiden. Dette er faktisk veldig sosialt og triveilg, og ikke minst en fin måte å bli kjent med mange nye tennisentusiaster.

For oss i DTK er det også spennede at vi har flere spillere som kan gjøre det godt. Bjørnar Skjeie er seedet som nr 2 i U14, og han har spilt svært godt i flere U16-turneringer den siste tiden. Både Cornelia Vedeld Plesner og Charlotte Løkslid er seedet i jenteklassen (U14), mens U12-spillernen Emma Dogaz er en liten outsider. I tillegg har vi med Marcus Holmstrøm i U16, samt Didrik Knudsen og Haldor Åsheim i U14. Richard Rogstad som kunne vært en liten outsider i U16 måtte desverre trekke seg pga skade.

Vi både gleder og gruer oss (litt) til denne utfordringen, men ser frem til en flott helg med mye spennede tennis.

Ta gjerne turen innom hallen i løpet av helgen - her blir det mye god tennis. Og det er også mulig å få litt å bite i.

 
 
 
Del på Facebook
Skriv ut


Webdesign og webteknikk av Beatlock